Salvezi un copil, salvezi o lume!

*Pentru a finaliza donația veți fi redirecționat către

Vladut este un băiețel de 2 ani, diagnosticat cu diabet. Trebuie să facă cinci injecții pe zi și să urmeze un regim alimentar strict.

Vladut locuiește cu părinții și sora lui de 1 an, într-o singură cameră. Au două paturi, o sobă care este și aragaz, un televizor și un dulap plin cu medicamente pentru băiețel.

Înainte să îi facă injecțiile pentru diabet, Ionela le încălzește în palme: o dată dimineața la 7, încă o dată la prânz, apoi seara la 7 și în final noaptea la 10. A învățat cum să aibă grijă de Vladut de la Mihaela, asistenta medicală comunitară, care a venit zilnic în casa lor timp de trei luni.

„Au fost zile în care răbdam noi, ca să aibă el ce mânca”, spune Ionela, mama lui Vladut

Vladut și familia lui beneficiază de serviciile oferite în cadrul proiectului „Servicii Comunitare pentru Copii” printr-o echipă formată dintr-un asistent social, un asistent medical comunitar și un mediator sanitar. Ei au ajutat-o pe mamă să primească și indemnizația, pe care o pierduse pentru că era cu Vladut în spital și nu a putut să depună actele la timp. În continuare, lucrătorii sociali o susțin pe Ionela și veghează la starea de sănătate a lui Vladut.

Ajută-i și tu pe Vladut și alți copii ca el să fie susținuți de profesioniștii locali și să aibă acces la tratamentele de care au nevoie. Îți mulțumim!

AJUTĂ-L PE Vladut!