Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De partea copiilor.
Împotriva coronavirusului.

*Pentru a finaliza donația veți fi redirecționat către

**Comisionul aferent donației este 0 pentru donator. Nu există comisioane sau taxe suplimentare donației.

Acum, mai mult ca niciodată, cei mai vulnerabili dintre copii au nevoie de ajutor. Acum, mai mult ca niciodată, copiii vulnerabili și familiile lor trebuie să aibă acces crescut la servicii medicale și de asistență socială, ca să rămână sănătoși. Nu uita de ei! Profesioniștii nu uită.

În contextul pandemiei COVID-19, copiii vulnerabili sunt expuși unor riscuri și mai mari, cum ar fi separarea de familie, lipsa accesului la servicii medicale, abuz, neglijență. De aceea, profesioniștii din teren au nevoie urgentă de protecție și de echipamente speciale, care să le permită să-și desfășoare munca în condiții de siguranță atât pentru ei, cât și pentru copiii pe care îi ajută.

Asistenți medicali, mediatori sanitari, asistenți și lucrători sociali, toți profesioniștii care merg pe teren în sprijinul copiilor dezavantajați, au nevoie urgentă de echipamente speciale de protecție! Profesioniștii au nevoie de ajutor pe termen lung!

Donațiile Prietenilor UNICEF contribuie la achiziția de echipamente de protecție pentru profesioniștii din teren. În ultima lună, UNICEF a livrat echipamente de protecție în 309 comunități din șapte județe: Bacău, Botoșani, Hunedoara, Ialomița, Neamț, Suceava și Vrancea.

Am distribuit dezinfectant, peste 281.000 măști de protecție și peste 169.000 de mănuși.

Donează acum! Sumele obținute vor fi folosite pentru ca profesioniștii să poată salva vieți în siguranță! Îți mulțumim!

Un profesionist echipat și protejat este sprijin real pentru mulți copii, părinți și bunici. Cu ajutorul Prietenilor UNICEF, vom continua să le fim alături copiilor și profesioniștilor care îi susțin. Ajută-ne să putem ajuta acum copiii!

Donează acum! Îți mulțumim!

Donează acum
 

UNICEF poate accepta donații, în baza acordului cadru de cooperare între Guvernul României și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).
Reprezentanța UNICEF în România, cod unic de înregistrare: 9000000289609