Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Donează pentru Leonard
și alți copii vulnerabili

*Pentru a finaliza donația veți fi redirecționat către

**Comisionul aferent donației este 0 pentru donator. Nu există comisioane sau taxe suplimentare donației.

Leonard locuiește în Marginea, un cătun care aparține de Buhuși, județul Bacău. S-a născut acum 12 ani cu coloana vertebrală strâmbă și apoi a fost diagnosticat cu pareză spastică și hidrocefalie. La un an și câteva luni după naștere, a făcut o criză căreia abia i-a supraviețuit.

Este greu pentru mama sa, Daniela, să spună ce-a simțit atunci. Alături i-a fost familia, dar și echipa de lucrători comunitari din cadrul proiectului UNICEF. Mediatoarele sanitare i-au spus mamei că are dreptul la certificat de handicap. „Au mers cu mine peste tot. M-au susținut, au fost prezente mereu. Mă sună și-mi spun: vezi că trebuie să faci asta și asta. Au sufletul foarte mare și bun”, povestește Daniela.

După ce mama a făcut cerere de școlarizare la domiciliu, Leonard a început să primească vizitele învățătoarei. Pentru ea, Leonard e „un elev silitor, inteligent și deschis la minte. E elevul ideal, care și-ar găsi locul într-o clasă. E cuminte și amuzant”.

„La școală n-o să renunț niciodată. Doar atunci când o da el semne că nu mai poate”, mărturisește mama.

Leonard este unul din beneficiarii proiectului „Pachetul Minim de Servicii” implementat de UNICEF, prin intermediul căreia mama a primit acces la ajutorul financiar și îngrijirea medicală necesară copilului ei, dar și la educație la domiciliu.

Donează acum și ajută-i pe Leonard și pe alți copii ca el să fie susținuți de profesioniști locali și să aibă acces la serviciile și tratamentele de care au nevoie. Îți mulțumim!
 

AJUTĂ-L PE LEONARD!
 

UNICEF poate accepta donații, în baza acordului cadru de cooperare între Guvernul României și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).
Reprezentanța UNICEF în România, cod unic de înregistrare: 9000000289609