Salvezi un copil, salvezi o lume!

*Pentru a finaliza donația veți fi redirecționat către

**Comisionul aferent donatiei este 0 pentru donator. Nu exista comisioane sau taxe suplimentare donatiei.

Dumitru trăiește într-o casă șubredă, o singură cameră în care se adăpostește împreună cu tatăl și cele două surori. Mama i-a părăsit, așa că tatăl a rămas cel care s-a zbătut să îi îngrijească pe cei trei copii.

Dumitru a fost în pericol să fie despărțiți de familie, pentru că tatăl rămăsese fără venituri și fără acte pentru casă.

Dumitru plânge de frică. La doar 8 ani, a fost la un pas să fie despărțit de familie. Un coșmar pentru orice copil.

Au aflat de situația familiei lui Dumitru lucrătorii comunitari din cadrul proiectului UNICEF „Servicii comunitare pentru copii”. Echipa, formată dintr-un asistent social, un asistent medical comunitar și un consilier școlar, a oferit familiei ajutorul necesar pentru ca Dumitru să poată crește alături de tată și surorile lui.

Lui Dumitru încă îi este dor de mamă. În desenele pe care le face cu creta pe o tăbliță de lemn scorojit din curte apar copii cu doi părinți. Îl alină prezența tatălui și a surorilor, nu știe ce s-ar fi făcut fără ei.

Donează acum și ajută-i pe Dumitru și alți copii ca el să crească alături de familie și să se bucure de copilărie. Îți mulțumim!

AJUTĂ-L PE DUMITRU!