Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Donează pentru Daria
și alți copii vulnerabili

*Pentru a finaliza donația veți fi redirecționat către

**Comisionul aferent donației este 0 pentru donator. Nu există comisioane sau taxe suplimentare donației.

 

 

Daria este o fetiță hazlie și comunicativă, care nu stă locului o clipă. La patru ani, știe o grămadă de lucruri. Știe toate animalele, îi plac leii și se joacă de-a doctorul cu maimuțele de pluș.

Când stai lângă ea, vezi un copil ca toți ceilalți. Doar că povestea Dariei ascunde tragedii. Daria a fost diagnosticată cu o boală care o împiedică să se bucure de toate jocurile copilăriei. Mama fetiței a murit când Daria era doar un bebeluș.

De Daria au grijă sora mamei, Daniela, tata Ion, echipa de lucrători comunitari din cadrul proiectului UNICEF „Servicii comunitare pentru copii”, formată dintr-un asistent social și un asistent medical comunitar.

Asistentul social le-a fost alături și i-a îndrumat când Daria a fost operată la picior, la Brașov. Daria nu putea sa îndoaie piciorul stâng și abia îl târa. Încălțămintea nu o ținea mai mult de două zile, fiindcă o tocea la vârf.

Daria are acum un vis: să se dea pe role roz, în parc, la Brașov. Ca să își împlinească visul, fetița va mai trebui să treacă prin câteva operații la picior, după ce va împlini vârsta de șapte ani. Daria are încă nevoie de ajutor!

Donează acum și ajut-o pe Daria și pe alți copii ca ea să fie susținuți de profesioniști locali și să aibă acces la serviciile și tratamentele de care au nevoie. Îți mulțumim!
 

AJUT-O PE DARIA!
 

UNICEF poate accepta donații, în baza acordului cadru de cooperare între Guvernul României și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).
Reprezentanța UNICEF în România, cod unic de înregistrare: 9000000289609