Donează pentru
copilăria în familie

Donează acum

Donează pentru copilăria în familie


Trei ani de zile, Ana și sora ei au locuit când acasă, cu mama și tata, când la un centru, în Bacău. Când mama și tata se împăcau, se gospodăreau și aveau grijă de copii. Cam la o lună, începeau din nou să bea, iar certurile și violența se reluau. Atunci mama lua fetele și pleca prin sat. Dacă plecau vara, copiii dormeau și afară. Ultima dată, toamna, fetele s-au îmbolnăvit.


Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Când au văzut copiii răciți, nespălați și prost îmbrăcăți, asistentul social din proiectul UNICEF „Servicii comunitare pentru copii” și echipa de la primărie au convins-o pe mamă să îi ducă la centru până când își reface, cât mai repede, situația. Prima oară, părinții s-au împăcat și și-au cerut copiii acasă. Apoi certurile și violența s-au reluat, iar Ana și sora ei au ajuns la centru a doua oară.


Abia atunci părinții au divorțat, în cele din urmă. Tatăl a lăsat băutura, a început să se ocupe mai bine de gospodărie și a venit la primărie să ceară ajutor.

Asistentul social l-a îndrumat și încurajat să meargă în instanță, să-și ceară copiii. La proces, fetele au spus că vor acasă și tatăl a primit hotărâre judecătorească definitivă.

Ana și alți copii ca ea au nevoie
de ajutor!

Mama a plecat în Italia. Când vorbesc cu ea la telefon, le spune că îi e dor de ele, că nu mai vine înapoi și să aibă grijă de ele.

Le e dor de mama. Dar Ana și sora ei sunt mai bine acasă, decât în centrul de plasament.


Donează acum și ajut-o pe Ana și alți copii ca ea să
crească alături de familiile lor.

Îți mulțumim!

Împreună o putem ajuta
pe Ana și alți copii ca ea !

Împreună o putem ajuta
pe Ana și alți copii ca ea !

Donează