unite for children Meniu

Despre violență

Să punem capăt violenței împotriva copiilor!  

În fiecare zi auzim despre copii bătuți, abuzați sau chiar uciși. Există însă multe cazuri despre care nu se știe nimic. Violența asupra copiilor este mai des întâlnită decât se crede. Multe acte de violență au loc în spatele ușilor închise și rămân necunoscute. Unele nici nu sunt considerate acte de violență și sunt tolerate de către societate. Fenomenul violenței, deși foarte răspândit, este de multe ori invizibil.

Toți copiii au dreptul la o viață fără violentă. Ea le pune în pericol dezvoltarea fizică și mentală. Deoarece afectează dezvoltarea copiilor, violența afectează societatea per ansamblu.

Violența asupra copilului poate fi prevenită. Oamenii pot alege să ia atitudine împotriva ei și să o denunțe.

În broșura “Să punem capăt violenței împotriva copiilor!” puteți afla mai multe despre cum, împreună, putem pune capăt acesteia.

Citește mai mult

DONEAZĂ!


Ajută UNICEF România să oprească violența împotriva copiilor.

Violența împotriva copiilor este de multe ori invizibilă pentru societate, pentru că se petrece în familie sau pentru că oamenii care o observă aleg să nu facă nimic în legătură cu asta.
Depinde de noi să ne cream societatea în care vrem să trăim – una în care copiii sunt protejați iar abuzatorii sunt trași la răspundere.

Spune și TU #STOPViolentei!
Informează-te despre violență! Ia atitudine!
Dă SHARE prietenilor și roagă-i să fie #PrieteniUNICEF împotriva violenței!

Donează Acum

  • suntparinte.ro
  • FACETOFACE Media
  • yotransfer.ro