UNICEF și Camera Deputaţilor organizează a doua ediție a Galei de Informare și Strângere de Fonduri pe 20 noiembrie 2014

Inapoi

Violența împotriva copiilor este inacceptabilă! Puteți sprijini copiii să beneficieze de protecție și de șansa la o viață mai bună. Pentru mai multe detalii despre pachetele de sponsorizare – persoană de contact Mihai Gligor, mgligor@unicef.org, 021 201 78 64.

Gala UNICEF Camera Deputatilor

Cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului, pe data de 20 noiembrie 2014, UNICEF România și Camera Deputaților organizează, pentru al doilea an consecutiv, o Gală de Informare și Strângere de Fonduri în vederea protejării copiilor împotriva violenței.

20 noiembrie 2014
Palatul Parlamentului, Salonul de Recepție

18:30 –19:00 Sosirea invitaților
19:00 –22:30 Program Gală
Prezentator: Andreea Marin, Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF România

• Concert extraordinar: Maxim Vengerov, Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF .

• Licitaţia de Păpuşi, create de copii și designeri celebri.

Ținută: Cocktail

Sponsori 2014

Children’s Advocate

  • Holzindustrie Schweighofer

 

Children’s Friend

  • Raiffeisen BANK
  • Siemens
  • Enel 

 

Children’s Supporter

  • Carrefour

 

Multumiri: ArCuB

 

Violența împotriva copiilor este inacceptabilă! Puteți sprijini copiii să beneficieze de protecție și de șansa la o viață mai bună. Pentru mai multe detalii despre pachetele de sponsorizare – persoană de contact Mihai Gligor, mgligor@unicef.org, 021 201 78 64.

Despre lupta împotriva violenței asupra copiilor

Cei mai mulți dintre părinți își iubesc copiii și le vor doar binele. Din păcate, nu toți au cunoștințele și abilitățile de a răspunde în mod constructiv la comportamentul copiilor. Din punctul de vedere al UNICEF, una dintre principalele probleme este aceea că violența împotriva copiilor, mai ales abuzul verbal și psihologic (cum ar fi țipatul, înjosirea, amenințarea etc.) și formele de pedeapsă corporală (cum ar fi pălmuirea, tragerea de păr) sunt tolerate și chiar acceptate. Datele UNICEF arată că, atunci când un copil face ceva greșit, prima reacție a 54% dintre părinți este de a ridica vocea, iar 11% dintre părinți pălmuiesc imediat copilul sau îl trag de păr. Violența verbală este cea mai răspândită și cea mai puțin recunoscută formă de violență, dar cu efecte la fel de puternice asupra dezvoltării copiilor, inclusiv asupra dezvoltării creierului.

UNICEF lucrează împreună cu autorități centrale și locale, ONG-uri și alți parteneri pentru a dezvolta și implementa modele eficiente inclusiv din punct de vedere al costurilor pentru a preveni violența, pentru a îmbunătăți cadrul legal și pentru a influența normele sociale. Fondurile strânse în urma Galei vor susține eforturile UNICEF ca fiecare comunitate din România să aibă un asistent social, un asistent medical și o școală prietenoasă care să identifice cât mai repede cazurile de violență împotriva copiilor și să ofere sprijin.

Momente din cadrul Galei UNICEF – Camera Deputaților 2013 

Slide01 Slide02 Slide03 Slide04 Slide05 Slide06 Slide07 Slide08 Slide09 Slide10 Slide11 Slide12 Slide13 Slide14 Slide15 Slide16 Slide17 Slide18 Slide19 Slide20 Slide21 Slide22
<
>

Articol din: 28 Octombrie 2014

Citeşte în continuare