În vacanța mare e timp pentru cele mai frumoase activități. Iată ce au făcut copiii din Bacău!

Inapoi

Copiii vulnerabili din comunitățile ce fac parte din cadrul modelului „Servicii comunitare pentru copii” implementat în jud. Bacău au realizat o mulțime de activități frumoase în această vară. Iată cum a fost vacanța lor! [...]

Luna august a fost plină de activități frumoase pentru copiii vulnerabili din comunitățile din cadrul modelului „Servicii comunitare pentru copii” implementat în jud. Bacău. Nimeni nu a avut timp să se plictisească. Copiii au avut ocazia să învețe lucruri noi la ore de teatru, limbi străine, abilități practice, desen, șah, iar adolescenții au participat la ateliere de orientare și formare profesională. De asemenea, copiii au fost în excursii alături de asistenții sociali asistenții medicali comunitari, consilierii școlari și alți profesioniști din cadrul modelului.

Aceste sunt doar câteva exemple de activități ce sprijină copiii și familiile vulnerabile în fiecare din cele 38 de comunități din jud. Bacău. Activitățile sunt realizate de lucrătorii comunitari în cadrul unor proiectele de micro-granturi care primesc o finanțare de aproximativ 10.000 lei. Toate activitățile pornesc de la nevoile copiilor și a comunității în general.

Ne bucurăm să vedem cum aceste proiecte susținute de micro-granturi prind aripi și se dezvoltă în fiecare zi și îi felicităm pe toți cei care se implică în aceste activități!

Iată doar câteva dintre sutele de fotografii pe care le-am primit din jud. Bacău!

Articol din: 31 August 2016

Citeşte în continuare