Eveniment caritabil Gucci

Inapoi

Cu prilejul deschiderii magazinului Gucci din Bucureşti, pe 14 martie 2011, a avut loc o licitaţie caritabilă a 7 genţi create în exclusivitate după modelul "Gucci 1973".

Licitaţia caritabilă a genţilor a fost condusă de Dragoş Bucurenci împreună cu Andreea Marin Bănică. Ovidiu Buta şi Malvina Cservenschi s-au alaturat celor două gazde şi au susţinut licitaţia, oferind informaţii despre fiecare dintre cele 7 genţi.

Cu sprijinul unor persoane generoase, am reușit să strângem 27.000 de euro pentru copii care nu au frecventat niciodată şcoala, care sunt în pericol de a abandona sau care au renunţat deja la şcoală. Fondurile vor fi folosite în campania UNICEF de participare şcolară.

UNICEF consideră că toţi copiii ar trebui să beneficieze de cel mai bun start în viaţă, începând cu o asistenţă medicală de calitate pentru bunăstarea lor şi continuând cu educaţia care îi ajută să se dezvolte la potenţialul maxim. Parteneriatul UNICEF – GUCCI la nivel internațional, iar acum și la nivel local, susține această direcție prin asigurarea unei educaţii de calitate pentru copii.

Articol din: 17 April 2012

Citeşte în continuare