DONAȚII LUNARE PRIN SMS: întrebări și răspunsuri

Inapoi

Mai multe informatii despre donatiile lunare prin SMS gasiti la numarul de telelefon 021.401.08.55.

1. De ce să donez lunar pentru UNICEF?

Pentru a produce cu adevărat o schimbare în societate este nevoie de investiție pe termen lung. Așadar avem nevoie de un sprijin constant din partea susținătorilor noștri, sub forma unor donații lună de lună. Este de altfel expresia concretă a încrederii lor, dar și a dorinței personale de a contribui direct la îmbunătățirea vieții copiilor din România și din lume.

2. Cum pot să donez lunar ?

Poți dona lunar suma fixă de 2 euro, devenind astfel ‘Prieten UNICEF’.

Trimite un SMS gratuit cu textul COPIL la numărul 8844, valabil în rețelele Vodafone și Orange. Vei primi un mesaj de confirmare de la numărul 24400. După primirea acestui mesaj, lunar, vei găsi contravaloarea donației tale de 2 euro, la care nu se percepe TVA, pe factura trimisă de operatorul tău de  telefonie mobilă.

Daca esti client pre pay al uneia din cele doua retele, din creditul tau va fi retrasa suma de 1.61 Euro (dat fiind ca la reîncarcare ai plătit deja TVA), iar donația ta va ajunge la UNICEF cu suma de 2 Euro.

3. Ce se întâmplă dacă am scris greșit cuvântul COPIL?

Dacă ai greșit o literă sau ai trimis un SMS gol, vei primi un mesaj de atenționare de la numărul 24400, însoțit de invitația de a relua procesul.

4. Cum pot anula o donație?

După ce ai facut donația, nu există posibilitatea de a o anula. Dacă, în schimb, nu dorești să mai donezi din luna urmatoare, poți răspunde cu COPIL STOP la mesajul de atenționare, care îți va fi trimis lunar, înainte de data donației.

5Pot anula o înscriere în programul de donații lunare în aceeași lună, înainte de a primi factura operatorului de telefonie mobilă?

Poți răspunde cu COPIL STOP la mesajul de atenționare, care îți va fi trimis lunar, înainte de data donației dacă nu mai dorești să donezi. (vezi întrebarea 4)

6. Pot dona daca am prepaid?

Da poți face o donație respectând aceiași pași de mai sus. Donația va fi dedusă din credit astfel va fi retrasă suma de 1.61 Euro (dat fiind ca la reîncarcare ai plătit deja TVA), iar donația ta va ajunge la UNICEF cu suma de 2 Euro.

7. Cum pot opri donațiile lunare?

Dacă dorești să întrerupi programul de donații lunare, trimite un SMS gratuit cu textul COPIL STOP la numărul 8844, valabil în rețelele Vodafone și Orange. Vei primi de la numărul 24400 un mesaj de confirmare a întreruperii programului de donații lunare.

8. După o întrerupere, cum pot relua donațiile lunare?

Poți relua programul de donații lunare trimițând, din nou, un SMS gratuit cu textul COPIL la numărul 8844, valabil în rețelele Vodafone și Orange.  Vei primi un mesaj de confirmare de la numărul 24400. După primirea acestui mesaj, lunar, vei găsi contravaloarea donației tale de 2 euro, la care nu se percepe TVA, pe factura trimisă de operatorul tău de  telefonie mobilă.

9. Cum sunt folosiți banii strânși prin donațiile lunare?

Cu fondurile strânse prin donațiile lunare, UNICEF va dezvolta modele de intervenție prin care se oferă șanse egale la dezvoltare celor mai mai vulnerabili copii din România și din lume.

Articol din: 16 July 2013

Citeşte în continuare