Copiii din Făurei în vizită la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi"

Inapoi

Ieri, 33 de băieţi din clasele V - VIII de la școala din Făurei au fost fotbalişti pentru o zi la Academia lui "Gheorghe Hagi".

În luna mai, Gheorghe Hagi -Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF România- împreună cu bloggeri renumiţi care susţin campania de participare şcolară “Hai la şcoală!” au vizitat comunitatea Făurei şi atunci marele fotbalist le-a promis copiilor un meci de fotbal la academia sa din Constanţa. Copiii au fost încântaţi de excursie, au îmbrăcat echipamente noi şi s-au bucurat de o partidă de fotbal pe cinste.

Despre UNICEF România

UNICEF este prezent în România şi în alte 150 de ţări pentru a promova supravieţuirea şi dezvoltarea copiilor din perioada copilăriei mici până la adolescenţă.

În România, UNICEF susţine drepturile copiilor prin programe de sănătate şi nutriţie, educaţie de calitate, precum şi prin protecţia copiilor împotriva violenţei, neglijenţei şi HIV/SIDA. UNICEF este susţinut financiar integral prin contribuţiile voluntare ale persoanelor fizice, corporaţilor, fundaţiilor şi a guvernelor.

Articol din: 17 April 2012

Citeşte în continuare