Căutăm Prieteni UNICEF! 2013

Inapoi

Începând din luna iunie, UNICEF desfăşoară o nouă campanie de recrutare de Prieteni UNICEF.

Până la sfârşitul anului, echipe a câte 2 mesageri UNICEF se vor afla în diverse zone intens circulate din Bucureşti pentru a prezenta persoanelor interesate programul “Prietenii UNICEF”.

Prin acest program, orice persoană fizică care are un cont curent deschis la una din băncile: BCR, BRD-GSG, UniCredit Țiriac Bank, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank sau ING Bank poate să contribuie cu o donaţie lunară la schimbarea vieţii copiilor defavorizaţi din România şi din întreaga lume.

Transferul se va face automat prin debit direct în fiecare lună, fără niciun comision.

Până acum mesagerii UNICEF au convins deja peste 4.000 de persoane să se alăture familiei celor 3 milioane de Prieteni UNICEF din întreaga lume.

Dacă un mesager UNICEF te opreşte pe stradă ascultă ce are de spus. Îţi va explica cum poţi ajuta copiii vulnerabili să crească sănătoşi, să fie protejaţi împotriva violenţei şi abuzului, să aibă acces la educaţie pentru a se putea dezvolta la potenţialul lor maxim.

O donație lunară cât de mică reprezintă şansa la o viaţă mai bună pentru un copil din România sau din alt colţ al lumii!

Recunoşti membrii echipelor noastre după uniforma cu însemnele UNICEF şi legitimaţia cu numele şi fotografia lor.

Poţi să verifici dacă cineva face parte din echipa noastră sunând la 021/201 78 43 sau 0749 255 111.

Atenţie! Membrii echipelor UNICEF nu sunt autorizaţi să primească donaţii cash!

Rolul lor este să găsească persoane dispuse să îşi ia un angajament pe termen lung în beneficiul copiilor defavorizaţi prin semnarea unui mandat de debit direct.
Mesagerii UNICEF se vor afla în Piaţa Unirii, Piața Romana, Piața Universității,  zona Aviatorilor, Parcul Tineretului,  Parcul Herăstrău  și Carrefour Băneasa.

Articol din: 6 June 2013

Citeşte în continuare