Cântec pentru Haiti – Concert caritabil

Inapoi

Primăria Capitalei şi Consiliul General al Municipiului Bucureşti prin ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale se alătură acţiunilor de strângere de fonduri demarate la nivel global pentru ajutorarea victimelor devastatorului cutremur înregistrat în Haiti în luna ianuarie si va organiza un concert caritabil. Evenimentul va avea loc în data de 19 februarie, ora 19.00, la Sala Palatului.

Vor cânta pentru Haiti: Proconsul, Voltaj, Direcţia 5, Bere Gratis şi Loredana.

Îi invităm pe toţi cei care doresc să sprijine această campanie umanitară să se bucure de recitalurile extraordinare ale artiştilor care îşi dedică creaţiile copiilor rămaşi fără familii şi case.

Biletele în valoare de 130 lei, 110 lei, 80 lei şi 50 lei pot fi achiziţionate online pe www. Bilete.ro sau direct de la Casa de bilete a Sălii Palatului.

Suma încasată din vânzarea biletelor va fi donată UNICEF Romania, pentru a salva vietile copiilor din Haiti si pentru a le acorda îngrijiri de urgenţă, hrană, adăpost şi protecţie.

Evenimentul este realizat cu sprijinul: Realitatea TV, Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional şi Asociaţia Culturală Elite Art Club UNESCO.

Parteneri media: 24 FUN

Cumpără un bilet şi ajută copiii din Haiti!

Persoană de contact:

Mădălina Negrea

PR Manager

0728 100 209

Articol din: 17 April 2010

Citeşte în continuare