Seara de poveşti

Inapoi

În data de 7 decembrie la Palatul Cantacuzino copiii angajaţilor GDF SUEZ Energy România s-au bucurat de evenimentul "Seara de poveşti" organizat de UNICEF România.

Amfitrioana evenimentului a fost Andreea Marin Banica, Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF Romănia, care a citit poveşti şi a stat de vorba cu 60 de copii între 5 şi 12 ani.

Copii au ascultat poveşti, au recitat poezii şi au primit cadouri în aula Palatului Cantacuzino, oferită prin bunăvoinţa Uniunii Compozitorilor şi a Muzicologilor din România.

În 10 decembrie evenimentul “Seară de poveşti” a fost organizat şi în Craiova pentru copiii angajaţilor GDF SUE Energy România din Direcţia Regională Vest.

Actorul Marian Râlea le-a spus copiilor poveşti de Crăciun şi le-a împărţit daruri.

La acest eveniment a participat şi o grupă de copii din Centrul Multifuncţional din Craiova în proiectul susţinut de UNICEF pentru educaţie timpurie.

GDF SUEZ Energy România este partener UNICEF în proiectul “Viitorul începe la şcoală” care are ca obiectiv principal promovarea dezvoltării unor intervenţii comunitare în domeniul educaţiei după modelul ZEP (Zone de Educaţie Prioritare).

Articol din: 17 April 2012

Citeşte în continuare