Săptămâna Solidarităţii

Inapoi

În 2010, pentru al doilea an consecutiv, BRD Groupe Société Générale a organizat o amplă acţiune de voluntariat între 10 şi 18 iunie, sub numele de "Săptămâna Solidarităţii".

Ca şi la ediţia din 2009, principala acţiune de voluntariat s-a desfăşurat la nivel naţional, în beneficiul UNICEF România.

Campania “Viitorul începe la şcoală” a fost promovată în toate cele peste 900 de agenţii BRD din ţară.

Misiunea angajaţilor BRD, în calitate de “voluntari”, a fost să convingă peste 600 de clienţi să devină donatori pe termen lung pentru UNICEF. Donatorii au semnat un formular de plată programată care permite o donaţie lunară automată , fără nici un comision şi cu o sumă stabilita de către donator .Faptul că donaţiile intră în contul nostru lunar este extrem de important, pentru că ne permite astfel să ne planificăm activitatea mult mai bine.

În total, la campania de strângere de fonduri pentru UNICEF au participat peste 4.000 de angajaţi BRD din toată ţara, care au donat 6.000 de ore de voluntariat.

Pentru a recompensa implicarea angajaţilor în data de 14 Octombrie Ambasadorul Bunăvoinţei pentru UNICEF Gheorghe Hagi a găzduit un concert special cu ajutorul Muzeului George Enescu .

Concertul a fost susţinut de corul de copii al Liceului de muzică “Dinu Lipatti” şi de renumitul violonist Gabriel Croitoru, acompaniat la pian de Mihai Ungureanu. În deschiderea serii speciale au fost premiaţi campionii Săptămânii Solidarităţii .

Mulţumiri speciale tuturor angajaţilor BRD şi donatorilor care prin efortul lor deosebit ne permit să continuăm cel mai important proiect UNICEF în domeniul educaţiei : îmbunătăţirea participării la educaţie a copiilor din comunităţi dezavantajate. UNICEF va derula un proiect amplu la nivelul familiei, şcolii şi comunităţii în 38 de comunităţi care va contribui la scăderea ratei abandonului şcolar şi la prevenirea pe termen lung a acestui fenomen.

Articol din: 17 April 2012

Citeşte în continuare