Primul Centru de Resurse pentru Părinţi şi Copii

Inapoi

" Pot să îţi spun o poezie? ne-a întrebat o fetiţă cu ochii mari îmbrăcată îngrijit în roz.

Şi eu, şi eu vreau să spun o poezie au sărit toţi copiii. Ne aflam la finalul unui curs de educaţie parentală în primul Centru de resurse pentru Părinţi şi Copii inaugurat în Medgidia în mai 2010 şi copiii tocmai se alăturaseră mamelor care participau la curs.

Am vizitat acest centru alături de doamna Adriana Burlacu reprezentantul Porsche Finance Group România, pentru a vedea cum sprijinul lor financiar acordat acestui proiect a realizat o diferenţă în viaţa a 100 de familii din Medgidia.

Contribuţia Porsche Finance Group România ne-a permis să renovăm un spaţiu pus la dispoziţie de către Primăria Medgidia, să dotăm acest spaţiu adecvat şi să creăm chiar şi o sală de joacă unde copii asistaţi de voluntari se pot juca în timpul cursurilor de educaţie parentală, dedicate părinţilor lor.

La cursuri participă parinţii din familiile dezavantajate social, care trec prin siţuatii de criză şi au nevoie de intervenţie specială şi suport şi care găsesc aici un sprijin pentru ei înşişi şi pentru familiile lor.

Articol din: 17 April 2012

Citeşte în continuare