Peste 30.000 de persoane au donat pentru campania UNICEF Împreuna pentru fiecare copil

Inapoi

UNICEF, în parteneriat cu TVR, a derulat Campania Impreună pentru fiecare copil începând cu 10 iunie 2011, în cadrul emisiunii O dată-n viață, de la TVR1, prezentată de Iuliana Tudor.

Fericirea înseamnă, pentru fiecare copil, câteva lucruri simple: să trăiască alături de cei dragi, să fie iubit, încurajat și protejat, să meargă la școală, să aibă prieteni. Pentru un copil cu dizabilități, toate aceste lucruri sunt, de cele mai multe ori, doar vise. Prin această campanie, ne-am propus să ajutăm acești copii să-și îndeplinească visul: să aibă, pe cât posibil, o viață normală. Le mulțumim tuturor celor care au susținut această campanie și celor care au donat“, a declarat Edmond McLoughney, Reprezentant UNICEF România.

UNICEF, în parteneriat cu TVR, a derulat Campania Impreună pentru fiecare copil începând cu 10 iunie 2011, în cadrul emisiunii O dată-n viață, de la TVR1, prezentată de Iuliana Tudor. Pe parcusul a trei ediții, telespectatorii au putut urmări cazurile a nouă copii cu dizabilități intelectuale și motorii care au beneficiat de sprijin pentru a-și îndeplini dreptul la o viață normală. Peste 30.000 de persoane au fost sensibilizate de poveștile acestora și au donat pentru ca mai mulți copii cu dizabilități din România să poata primi ajutor specializat.

Cei 60.000 de euro strânși în urma acestei campanii, vor spijini integrarea în comunitate și asistența adecvată a copiilor cu dizabilități intelectuale sau motorii, astfel încât aceștia să poată avea un trai decent.

Numeroase personalități au susținut cauza campaniei Împreună pentru fiecare copil, participand la emisiunea Iulianei Tudor, de la TVR1. Printre acestea se numără Principesa Lia, Elena Tudor – director general pentru protecţia copilului MMFPS, Nicola, Olimpia Panciu, Aurel Țicleanu, Marina Scupra, Narcis Iustin Ianau – celebrul adolescent contratenor. De asemenea, Andreea Marin Bănică, Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF România, a îndemnat telespectatorii să doneze.

UNICEF și TVR le mulţumesc tuturor partenerilor care au susţinut campania: operatorilor de telefonie mobilă Orange, Vodafone şi Cosmote şi companiei Romtelecom, care au făcut posibilă alocarea numerelor, precum şi partenerului strategic BRD – Groupe Societe Generale.

Articol din: 17 Aprilie 2012

Citeşte în continuare