În urma Primei Gale UNICEF din Constanţa, primul centru multifuncţional va fi organizat în această toamnă

Inapoi

Reprezentanţa UNICEF în România, în parteneriat cu DP World Constanța, a organizat Prima Gală din Constanța în beneficiul copiilor vineri, 15 iulie 2011.

Mulțumită generozității sponsorului principal, DP World Constanța, toți cei 17.500 de euro strânși în urma evenimentului vor sprijini proiectul, permițând astfel înființarea centrului în această toamnă. Aici, copiii, în special cei vulnerabili, vor beneficia de servicii de educaţie, asistenţă medicală şi socială, iar părinţii lor de consiliere parentală.

Generozitatea sponsorului principal și al partenerului nostru DP World Constanța, dar și a partenerilor tradiționali și a noilor prieteni UNICEF, ne permit ca, în această toamnă, să organizăm primul centru multifuncțional din Constanța. Le mulțumim tuturor pentru sprijin și avem convingerea că, împreună, le putem oferi și copiilor din Constanța șansa la un start bun în viață“, a declarat dl.Edmond McLoughney, Reprezentantul UNICEF in România.

Prima Gală UNICEF din Constanța a reunit vedete, personalităţi publice, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai mediului de afaceri din Constanţa. Binecunoscuta vedetă TV Andreea Raicu a fost gazda evenimentului. Mihaela Călin, prezentatoarea Observatorului matinal de la Antena 1, a prezentat Licitația de păpuși, tradițională în cadrul evenimentelor organizate de UNICEF România în ultimii ani. Mihaela Călin a reușit să convingă invitații că fiecare donație reprezintă o investiție în viitorul copiilor și că îi poate ajuta pe aceștia să reușească în viață. Astfel, licitația celor 10 păpuși s-a bucurat de mult succes. Reprezentanții firmei Tomini Trading au oferit cea mai mare sumă pentru o păpușă licitată: 1.950 Ron pentru Elemi. Andreea Raicu, gazda evenimentului, a achiziționat o păpușă realizată de copii de la Școala Speciala nr. 1 din București. “Am ținut să am această păpușă pentru că este realizată de copii pentru copii“, a declarat Andreea Raicu.

În cadrul evenimentului, invitații s-au bucurat și de un concert extraordinar Horia Brenciu Orchestra, precum și de o tombolă cu premii speciale: un tricou care poartă semnătura lui Gheorghe Hagi, Ambasadorul Bunăvoinței pentru UNICEF România, un set Burberry, o eșarfă creată de Lena Criveanu, un tablou realizat în cadrul programul de reintegrare socială al Penitenciarului Spital Poarta Albă din Constanța.

Partenerii tradiționali ai UNICEF – Carrefour, Tomini Trading, APM Terminals, dar și parteneri noi precum Silk Root Shipping, Kapital Leading Transport, Rosal, Comvex, Romar Shipping și Zimrom au susținut inițiativa UNICEF de a înființa primul centru multifuncțional din Constanța.

Partenerii media ai Primei Gale UNICEF din Constanța au fost: TV Neptun, Antena 1 Constanța, Adevărul, Biz, Kudika, Wall-Street, Forbes, Tango, Radio Constanța, Magic FM; Radio Vacanța, Radio Mamaia, Sky Radio, Business Woman, Constănțeanul, Observator de Constanța, PR Wave, Ziua de Constanța, Jurnal de Constanța.

Primul eveniment organizat de UNICEF înafara Bucureștiului a avut loc la Marina Regia Residence din Mamaia, într-o ambianță deosebită, pe malul mării.

Articol din: 17 April 2012

Citeşte în continuare