Advocacy agency post

Inapoi

Atenţie la ofertele de muncă frauduloase!
UNICEF nu solicita niciun fel de taxe, în nicio etapă a procesului de recrutare (de exemplu pentru depunerea aplicației, interviu, întâlnire, deplasare, prelucrarea dosarului, formare etc).
Descarca

UNICEF este o organizație interguvernamentală care lucrează în România pe baza unui acord de parteneriat de cinci ani cu Guvernul României. UNICEF aduce în România cele mai bune practici de la nivel internațional, convocând autorități naționale, regionale și locale și ONG-uri cu experiență relevantă pentru a dezvolta, implementa, monitoriza și evalua modelele de proiecte care vizează extinderea lor la nivel național în beneficiul tuturor copiilor incluzând copiii din comunitățile de romi și copiii cu dizabilități. UNICEF colaborează cu Parlamentul pentru a sprijini consolidarea cadrului legislativ în beneficiul copiilor vulnerabili și al familiilor acestora. UNICEF este partenerul României pentru a face schimb de bune practici la nivel european și internațional.

În decursul ultimilor 30 de ani, România a înregistrat progrese enorme în îmbunătățirea vieții copiilor: un copil are șanse mai mari să supraviețuiască primei sale aniversări; un copil are șanse mai mari să crească într-un mediu familial și un adolescent are șanse mai mari să se dezvolte. În 2014, România a adoptat Strategia Națională privind Drepturile Copilului, prezentând o viziune pe termen lung asupra copiilor, în special a celor mai vulnerabili: condiții mai bune de viață pentru copii, oferindu-le: protecție, șansa de a-și dezvolta întregul potențial prin educație și sănătate de calitate îngrijire și oportunitatea de a se exprima. Deputații, reprezentanții Guvernului, agențiile ONU, societatea civilă, profesioniștii, mass-media și părinții au un rol în transformarea acestei viziuni în îmbunătățiri concrete în viața copiilor români.

În acest context, UNICEF caută o agenție care să ofere monitorizarea proceselor legislative, să dezvolte materiale de advocacy și să ofere sprijin în evenimente și campanii de advocacy. Materialele de advocacy trebuie elaborate într-o manieră prietenoasă cititorilor, bazate pe obiective specifice. Materialele vor fi distribuite partenerilor naționali în cadrul guvernului și parlamentului, deputaților și instituțiilor UE și altor părți interesate relevante. Toate materialele vor fi dezvoltate respectând drepturile copiilor.

Termen limită: 9 August, ora 15.00