Școlarii clasei pregătitoare din Orbic vor să fie ca „doamna” când se fac mari

Inapoi

„Ce vreți să vă faceți când o să fiți mari?” „Doamnă!”, strigă copiii, în cor, privind către cea care este învățător, sfătuitor și, uneori, chiar mamă, pentru cei 14 puști din clasa pregătitoare a școlii din cartierul Orbic, Buhuși.

 

„Ce vreți să vă faceți când o să fiți mari?” „Doamnă!”, strigă copiii, în cor, privind către cea care este învățător, sfătuitor și, uneori, chiar mamă, pentru cei 14 puști din clasa pregătitoare a școlii din cartierul Orbic, Buhuși. La auzul acestor cuvinte, chipul femeii este inundat de o bucurie maternă, care denotă atât mândrie, cât și blândețe.

„Și o iubim tare!”, ține să completeze, hotărât, o fetiță. „Atâta vă trebuie…”, răspunde cu glas sugrumat de emoție învățătoarea. „Ia arătați-mi cum mă iubiți.” Copiii sar din scăunele și își croiesc drum către brațele primitoare ale femeii, care îngenunchează în mijlocul sălii de clasă. „Minutul de iubire” din Clasa Albinuțelor se consumă în chiote, râsete și îmbrățișări prelungi.

Citiți mai multe aici: http://unicef.ro/serviciicomunitarepentrucopii/poveste/Scolarii-clasei-pregatitoare-din-orbic-vor-sa-fie-ca-doamna-cand-se-fac-mari-31

Citeşte în continuare