„Dacă ai carte, ai parte.” – deviza unei mame singure, cu șapte copii

Inapoi

„Nu-ți dăm drumul să pleci de aici!”, strigă o fetiță de 7 ani, cu ochi căprui și cercei mari, rotunzi. Brațele subțiri refuză să elibereze din strânsoare Ambasadorul Național pentru UNICEF în România, Smiley, venit în vizită la școala din Buhuși.

 

„Nu-ți dăm drumul să pleci de aici!”, strigă o fetiță de 7 ani, cu ochi căprui și cercei mari, rotunzi. Brațele subțiri refuză să elibereze din strânsoare Ambasadorul Național pentru UNICEF în România, Smiley, venit în vizită la școala din Buhuși. Copiii din clasa pregătitoare își unesc forțele într-o îmbrățișare de grup, cunoscută sub numele de „minutul de iubire”, pentru a fi cât mai aproape de omul pe care îl știu de la televizor și pe care îl admiră „pentru că cântî frumos”.

E o zi specială pentru școlarii din Buhuși, județul Bacău. O dată, pentru că este ziua Sfinților Mihail și Gavril, ocazie cu care copiii s-au gătit de sărbătoare. Apoi, pentru că Andrei Tiberiu Maria, alias Smiley, a poposit pentru câteva ore la școala lor.

Citiți mai multe aici: http://unicef.ro/serviciicomunitarepentrucopii/poveste/daca-ai-carte-ai-parte-deviza-unei-mame-singure-cu-sapte-copii-35

Citeşte în continuare