De ce sa devii partenerul nostru?

Inapoi

UNICEF este susţinut în totalitate din contribuţiile voluntare, iar sprijinul partenerilor noştri corporatişti reprezintă o contribuţie însemnată pentru activitatea noastră.

Credem în parteneriat şi suntem bucuroşi să lucrăm împreună cu dumneavoastră pentru a împărtăşi experienţele şi pentru a consolida o relaţie de succes care să rămână proaspătă şi să continue pe termen lung.

Impactul brandului

Consolidați-vă profilul companiei și reputația prin intermediul unei asocieri cu organizația mondială de top care lucrează cu copiii şi care este numărul 1 în România (menţiunea din studiul GFK din 2010) susţinută de 2 Ambasadori Naţionali şi de susţinători de un profil înalt.

Ofițerii noștri, extrem de calificaţi şi de dedicaţi, vor păstra şi dezvolta parteneriatul nostru cu dumneavoastră, oferindu-vă rapoarte periodice de feedback, îşi vor împărtăşi experienţa şi cele mai bune practici cu dumneavoastră şi   vor coordona vizite la proiectele UNICEF pentru a ne angaja partenerii în activitatea pe care au susţinut-o.


Influenţa globală

UNICEF este cea mai cunoscută organizaţia mondială  pentru copii şi care promoveaza drepturile copiilor cu o prezenţă în peste 190 de ţări şi teritorii şi cu programe operative de teren în mai mult de 150 de țări. Acoperirea UNICEF poate fi comparabilă cu răspândirea  celor mai cunoscute brandurilor globale. UNICEF cooperează cu guvernele, agenţiile ONU, ONG-uri şi cu comunităţile locale.


Dezvoltarea de iniţiative recunoscute global pentru diferite cauze

UNICEF a cooperat cu partenerii pentru a dezvolta iniţiative recunoscute global, pentru diferite cauze.

In România, UNICEF a încheiat parteneriate locale cu  IKEA şi Pampers pentru initiative de Marketing Comunitar. Alte parteneriate internaţionale demne de menţionat sunt: Star Alliance ( programul Change for Good), StarWood Hotels & Resorts ( programul Check Out for Children) , FC Barcelona, ING și Volvic.


Angajamentul nostru

UNICEF se concentrează pe consolidarea  parteneriatelor pe termen lung cu sectorul privati pentru ca ambele părţi să aibă beneficii maxime. Suntem parteneri devotați, suntem deschiși să împărtașim din expertiza și experiența noastra, căutăm moduri inovatoare şi eficiente de a coopera, şi, în cele din urmă, vă oferim tot ceea ce este mai bun în termeni de management al relaţiilor şi al partenerilor.

Citeşte în continuare